Ook de gezondheid van uw ogen is belangrijk

Een optometrist is de specialist van het gezonde oog.

De zorg voor uw ogen, meer dan 41 jaar in vertrouwde handen

De zorg voor uw ogen, al 41 jaar in vertrouwde handen. Het bedrijf is 41 jaar geleden gestart door Coen en Tonny Honig maar is inmiddels uitgegroeid tot een optiekbedrijf met 8 mensen op de werkvloer. Een begrip in de regio!

Wij werken uitsluitend met gediplomeerde Optometristen, Opticiens, Audiciens en optiek verkoopmedewerkers. 

Coen Honig

Coen Honig

Directeur eigenaar, opticien, optometrist, audicien

Coen is ondernemer in hart en nieren. Naast Opticien en Optometrist is hij ook Audicien. Hij houdt van zijn vak en (zoals het ambacht hoort te zijn) maakt hij nog vrijwel bijna elke dag, met een klein beetje hulp van de machine, de brillen zelf.

Tonny Honig

Tonny Honig

Eigenaresse, in-en verkoop

Tonny stelt met liefde de collectie voor u samen. Zij staat als gastvrouw voor u klaar en geeft u graag een persoonlijk en passend montuur advies.

Vicky Honig

Vicky Honig

Opticien, Marketing en PR

Vicky is het “manusje van alles”. Zij is gediplomeerd Opticien en daarnaast verantwoordelijk voor de marketing en communicatie binnen het bedrijf. Ook is zij mede met haar moeder verantwoordelijk voor de inkoop van de collecties.

Pim Roos

Pim Roos

Opticien, Optometrist

Wie kent Pim niet? Bijna 18 jaar staat hij voor u klaar bij ons! Een oogmeting, Optometrisch onderzoek of lenzen. Pim helpt u er graag mee!

Chantal van schelven

Chantal van schelven

Administratie

Chantal is verantwoordelijk voor de administratie binnen Coen Honig Optiek. Wanneer u naar de zaak belt is de kans groot dat zij altijd even vrolijk de telefoon op neemt.

Petra Schaalje

Petra Schaalje

Verkoopmedewerkster Optiek, Opticien i.o

Petra is sinds 2013 werkzaam bij ons. Na jaren ervaring op de verkoopvloer opgedaan te hebben is zij dit jaar begonnen met de opleiding tot Opticien. 1 dag in de week volgt zij de studie. De andere dagen adviseert zij u graag met een passend bril- en glasadvies.

Maayke de Groote

Maayke de Groote

Verkoopmedewerkster Optiek

Maayke is sinds 2017 werkzaam bij Coen Honig Optiek. Zij had al wat optiek ervaring elders opgedaan maar heeft bij Coen Honig Optiek (zoals ze zelf verteld) “echt geleerd wat het vak is”! Voor een passend bril en glasadvies staat zij altijd voor u klaar.

Marion Both

Marion Both

Opticien

In Juni 2018 hebben wij Marion mogen verwelkomen in ons team! Marion heeft dit jaar haar diploma Opticien in ontvangst mogen nemen en is dus een kersverse Opticien met veel kennis en ervaring in huis!

Brutus

Brutus

Beveiliging en animatie

“Brutus”onze huishond. Wie kent hem niet?! Terwijl u rondkijkt of even moet wachten is Brutus uw gezelschap en zal u in gezellige zin niet met rust laten 🙂

Coen en Tonny Honig

Coen en Tonny Honig

Oprichters

Coen en Tonny Honig opende inmiddels alweer 41 jaar geleden de Optiekzaak in de Visstraat in Zierikzee. “Het voelt bij ons nog als de dag van gisteren”. Inmiddels is Coen Honig Optiek uitgegroeid naar een prachtige zaak op de Appelmarkt met een enthousiast team aan medewerkers.

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht