Optometrist Schouwen-Duiveland

Nieuwste technieken

Vrijblijvende adviezen

Vooruitstrevend

Exclusieve collectie

Coen Honig Optiek is een optometrist in Schouwen-Duiveland waar u uitstekend terechtkunt voor vrijwel alles op het gebied van oogzorg. Wij zijn al meer dan 38 jaar actief in deze branche en zodoende hebben wij de kennis in huis om onze klanten een persoonlijke service te bieden. Ziet u de laatste tijd wazig en wilt u een oogmeting laten doen? Of bent u op zoek naar een nieuwe bril of nieuwe lenzen? In beide gevallen bent u bij Coen Honig Optiek in Zierikzee aan het juiste adres.

Gespecialiseerde optometrist in Schouwen-Duiveland

Als gespecialiseerde optometrist hebben wij in onze zaak in Schouwen-Duiveland de beschikking over de meest geavanceerde optometrie-apparatuur. Daarnaast kunt u bij ons gebruiken van oogmeetkamers waar u in alle rust uw nieuwe lenzen kunt proberen. Vindt u het belangrijk dat uw bril naast een hulpmiddel ook een modeaccessoire is? Dan kiest u voor Coen Honig Optiek. Wij zorgen er namelijk voor dat u weer goed ziet, maar ook dat u er goed uitziet!

Afspraak maken? Neem contact op!

Heeft u een vraag over de diensten van optometrist Coen Honig Optiek in Schouwen-Duiveland? Of wilt u een afspraak maken voor een oogmeting? Neem dan contact op met onze medewerkers door even te bellen naar 0111 414211. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze zaak aan de Appelmarkt 22 in Zierikzee. Vanuit Burgh Haamstede, Bruinisse en Renesse bent u in no-time bij Coen Honig Optiek.

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht