Ook de gezondheid van uw ogen is belangrijk

Een optometrist is de specialist van het gezonde oog.

Optometrie

Optometrie is binnen Coen Honig Optiek een onmisbare schakel. De optometrist kan na een deskundig oogonderzoek in een vroeg stadium eventuele oogafwijkingen of beginnende oogproblemen herkennen. Dit wordt gedaan met de juiste apparatuur waarbij de oogdruk wordt gemeten en wordt het hoornvlies en het netvlies in kaart worden gebracht. Wij signaleren en constateren, maar wij behandelen u niet. Zodra er sprake is van een medische behandeling, wordt u via uw huisarts doorverwezen naar een oogarts. Bij een optometrist bent u dus aan het juiste adres voor zowel het aanmeten van contactlenzen en brillen als in het geval van het diagnosticeren van oogklachten.

Onze dienstverlening gaat verder dan een uitgebreid oogonderzoek. Met de nieuwste, digitale technieken worden multifocale glazen aangemeten en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. Op die manier kunnen wij uitstekend inspelen op voorkomende vragen en tegelijkertijd werkzaamheden op een hoog niveau verrichten. Zo garanderen wij u een snelle en uitstekende service.

Wilt u uw ogen onderwerpen aan een grondig en professionele oogonderzoek? Maak dan een afspraak met een van de optometristen bij Coen Honig Optiek: Coen Honig of Pim Roos. Serieus onderzoek vergt immers ook serieus tijd. Voor dit onderzoek heeft u geen doorverwijzing van uw huisarts nodig.

Dolce logo
Rayban logo
Michael kors logo
Vogue logo
Oakley logo
Prada logo
Serengeti gray logo
Theo eyewear logo
Jfreyzw logo
Adidas logo
Tim logo
Porsche logo
Feb31st logo
Lunor eyewear logo
Chloe logo
Cazal eyewear logo
Dutz eyewear design crew den bosch logo
Silhouette logo

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht