Oogmeting Renesse

Nieuwste technieken

Vrijblijvende adviezen

Vooruitstrevend

Exclusieve collectie

Voor een deskundige oogmeting in de omgeving van Renesse komt u naar Coen Honig Optiek. Door onze kennis en ervaring kunnen wij iedere klant een uitstekende service bieden. Heeft u recentelijk last gekregen van droge ogen? Of ziet u de laatste tijd wazig? Dan is het raadzaam om uw ogen te laten onderzoeken door onze optometristen. Vervolgens heeft u in korte tijd uitsluitsel over een eventuele oogafwijking.

Oogmeting met moderne apparatuur in de buurt van Renesse

Naast de verkoop van brillen en lenzen is optometrie een belangrijke pijler van ons bedrijf. In de buurt van Renesse kunnen de optometristen van Coen Honig Optiek door middel van een oogmeting de gezondheid van uw ogen bepalen. In onze zaak in Zierikzee hebben wij de beschikking over moderne apparatuur. Daarnaast zijn onze medewerkers volledig op de hoogte van de meest recente en geavanceerde technieken. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een OCT-scan uitvoeren. In dat geval wordt met behulp van laserlicht een 3D-scan gemaakt van uw oog. Op basis van deze scan kunnen oogaandoeningen al in een vroeg stadium opgespoord worden.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u in de regio Renesse bij ons een oogmeting laten doen? Dan kunt u via 0111 414211 telefonisch een afspraak maken. Coen Honig Optiek is gevestigd aan de Appelmarkt 22 in Zierikzee en is vanuit Renesse, Bruinisse en Burgh Haamstede goed bereikbaar.

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht