Altijd de lens vinden die aansluit op uw situatie

We beschikken over een zeer uitgebreid aanbod.

Maandlenzen

Twaalf keer per jaar uw lenzen wisselen. Dat is het geval wanneer u kiest voor maandlenzen. Het is de meest populaire lens van het moment. Daarnaast zijn de maandlenzen vervangbaar, maar moeten minder vaak vervangen worden dan dag- en weeklenzen. Dit maakt maandlenzen duurzaam, voordelig én gemakkelijk.

Maandlenzen zijn uitermate geschikt als u meer dan drie dagen per week lenzen draagt. Het is zelfs mogelijk om maandlenzen dertig dagen achter elkaar te dragen zonder dat het oogirritaties oplevert. Iedere ochtend doet u de lenzen in en in de avond voor het slapen gaan doet u de lenzen uit, maakt u de lenzen schoon met lenzenvloeistof en doet u ze in de lenzenhouder. Maandlenzen zijn prettig om te dragen, omdat de lenzen zuurstof doorlaten waardoor oogirritaties worden voorkomen. Daarnaast zijn maandlenzen relatief eenvoudig aan te passen op het oog vanwege de vele mogelijkheden en gaan ze niet snel kapot.

Ieder oog is anders. Daarom zijn maandlenzen verkrijgbaar in bijna alle sterktes en dioptrische waarden en worden de lenzen gemaakt van verschillende materialen. Hierdoor vindt u altijd een soort maandlens dat voldoet aan uw wensen en comfortabel zit in uw ogen. Omdat maandlenzen erg toegankelijk zijn, is het een uitstekende optie voor mensen die net starten met het dragen van lenzen.

Dolce logo
Rayban logo
Michael kors logo
Vogue logo
Oakley logo
Prada logo
Serengeti gray logo
Theo eyewear logo
Jfreyzw logo
Adidas logo
Tim logo
Porsche logo
Feb31st logo
Lunor eyewear logo
Chloe logo
Cazal eyewear logo
Dutz eyewear design crew den bosch logo
Silhouette logo

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht