Altijd de lens vinden die aansluit op uw situatie

We beschikken over een zeer uitgebreid aanbod.

Daglenzen

In tegenstelling tot week- en maandlenzen draagt u daglenzen slechts één dag. Iedere dag opent u een nieuw setje lenzen om ze vervolgens in de avond weg te gooien. Hierdoor is het draag- en gebruikerscomfort van daglenzen hoog. Bovendien is het dragen van daglenzen de meest hygiënische manier van lenzen dragen. U draagt immers iedere dag een schone set lenzen.

Kiezen voor daglenzen is een uitstekende optie als u momenteel maandlenzen draagt, maar deze niet dagelijks draagt. In onze ogen is het zonde om maandlenzen weg te gooien die weinig zijn gedragen. Het is ook een goede keuze als u last heeft van allergieën of hooikoorts. Frisse lenzen zijn in dat geval comfortabel voor uw ogen. Daarnaast bieden daglenzen nog een aantal voordelen. Zo hoeft u uw lenzen niet te reinigen en is onderhoud verleden tijd. Bent u een sloddervos? Dan is het geen ramp als de daglenzen kwijtraken. De volgende dag draagt u gewoon weer een nieuwe set lenzen. Daglenzen zijn perfect voor op vakantie, een avondje uit en tijdens het sporten.

Bij Coen Honig Optiek is er een ruime keuze in verschillende soorten en maten daglenzen. Hierdoor vindt u bij ons altijd een comfortabel setje daglenzen die voldoet aan de sterkte die u nodig heeft.

Dolce logo
Rayban logo
Michael kors logo
Vogue logo
Oakley logo
Prada logo
Serengeti gray logo
Theo eyewear logo
Jfreyzw logo
Adidas logo
Tim logo
Porsche logo
Feb31st logo
Lunor eyewear logo
Chloe logo
Cazal eyewear logo
Dutz eyewear design crew den bosch logo
Silhouette logo

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht