Altijd de lens vinden die aansluit op uw situatie

We beschikken over een zeer uitgebreid aanbod.

Lenzen

In onze praktijk werken wij met maar liefst 3 gediplomeerde contactlensspecialisten. Coen, Pim en sinds kort ook onze nieuwe kracht Kevin. 

Ook op het gebied van lenzen hebben de technieken niet stil gestaan. Tegenwoordig worden er veel verschillende typen contactlenzen aangeboden zoals; maand lenzen, zachte lenzen, harde lenzen, nachtlenzen, daglenzen en multifocale lenzen. Coen Honig Optiek heeft al deze mogelijkheden in het assortiment.

Elk type lens heeft zo zijn specifieke eigenschappen. Wat voor ú de beste optie is, hangt af van uw wensen en de gezondheid van uw ogen. Het aanmeten van contactlenzen vereist een specialistische kennis. Onze gediplomeerde contactlensspecialisten geven u een deskundig en passend advies. Bel of mail voor een afspraak. 

Lenzen bestellen?

Nog geen tijd gehad voor uw half jaarlijkse controle, maar toch door de lenzen heen? Vul hier het contactformulier in met uw geboortedatum en wij zorgen dat uw lenzen besteld worden. Indien nodig kunnen wij ook uw lenzen per post versturen. Vraag hier naar bij het bestellen van je lenzen.

Dolce logo
Rayban logo
Michael kors logo
Vogue logo
Oakley logo
Prada logo
Serengeti gray logo
Theo eyewear logo
Jfreyzw logo
Adidas logo
Tim logo
Porsche logo
Feb31st logo
Lunor eyewear logo
Chloe logo
Cazal eyewear logo
Dutz eyewear design crew den bosch logo
Silhouette logo

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht