Uw bril, een onmisbaar hulpmiddel én een mode-accessoire

Daarom zorgen we dat u goed ziet, maar ook dat u er goed uitziet.

Goed nieuws voor onze (aankomende) contactlensdragers. Naast de oogmetingen is het ook weer mogelijk om contactlens aanpassingen en controles uit te voeren. Deze zullen volgens de regels vanuit het RIVM worden uitgevoerd. Wij desinfecteren alle contactpunten, zoals pinautomaten, kassa’s, handgrepen en brillen meerdere malen per dag. Daarnaast vragen we onze medewerkers niet naar werk te komen bij verkoudheid, hoest, keelpijn of koorts. Bij de oogmetingen en leescontroles zullen wij gebruik maken van een mondkapje. Wij willen u vragen dit ook te doen. Indien u geen mondkapje in uw bezit heeft hebben wij ze gratis voor u beschikbaar en mag u na afloop mee nemen naar huis. 

Ook voor onze (aankomende) hoorklanten is er goed nieuws! Vanaf vandaag is het ook weer mogelijk om;

  • Zwemdoppen aan te laten meten
  • Hoorzorg (audiometrie) onderzoeken
  • Oordoppen aan te laten meten

 

Extra service

Komt u ondanks de maatregelen toch liever niet naar de winkel? Geen probleem. Uiteraard brengen wij uw bril, lenzen en/of vloeistof gewoon bij u thuis wanneer het niet lukt bij ons te komen. Bel of mail uw bestelling.

Hoe kunt u ons helpen? 

  • Heeft u lichte symptomen van verkoudheid of koorts, dan vragen wij u om onze winkel (voor nu) niet te bezoeken.
  • Probeer in de winkel zo veel mogelijk afstand te bewaren (min. 1,5 meter) tussen u en andere klanten en/of winkelpersoneel.
  • Betaal in de winkel zoveel mogelijk contactloos.

We vinden deze maatregelen uiteraard ontzettend vervelend, maar blijven ons best doen om u de service te bieden die u van ons gewend bent.

We zijn trots op onze medewerkers en hun inzet in deze tijd. Ook willen we u als klant bedanken voor uw vertrouwen en begrip. We wensen iedereen veel sterkte en kracht toe. Houd onze social media-kanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.

Bij vragen, bestellingen of bijzonderheden neem dan contact op 0111-414211, via email: info@coenhonigoptiek.nl of volg ons op Instagram en Facebook.

Namens het gehele team van

Coen Honig Optiek

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht