Contactlenzen Renesse

Nieuwste technieken

Vrijblijvende adviezen

Vooruitstrevend

Exclusieve collectie

Contactlenzen schaft u in de omgeving van Renesse aan bij een specialist als Coen Honig Optiek. Wij hebben ruim 38 jaar ervaring op het gebied van oogzorg. Zodoende weten onze medewerkers precies hoe ze u perfect van dienst moeten zijn. Naast de aankoop van lenzen kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid optometrisch onderzoek. Met moderne apparatuur en geavanceerde technieken kunnen wij in korte tijd achterhalen wat uw oogafwijking is. Zodoende weet u bij Coen Honig Optiek nabij Renesse zeker dat u contactlenzen met de juiste sterkte koopt.

Kies uit diverse soorten contactlenzen bij een specialist in de buurt van Renesse

Coen Honig Optiek is een opticien in buurt van Renesse waar u kunt kiezen uit verschillende soorten contactlenzen, zoals:

Door ons uitgebreide aanbod hebben wij ook voor u ongetwijfeld de lenzen waar u naar op zoek bent. Op basis van de gezondheid van uw ogen en uw wensen wordt bepaald welke contactlenzen voor u het meest geschikt zijn. Vervolgens zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk over de lenzen kunt beschikken.

Lenzen bestellen?

Heeft u een vraag over de contactlenzen van Coen Honig Optiek in de omgeving van Renesse, Burgh Haamsteden en Bruinisse? Of wilt u lenzen bestellen? Neem dan contact met ons op door even te bellen naar 0111 414211. U kunt ook even langskomen bij onze zaak aan de Appelmarkt 22 in Zierikzee.

Maak een afspraak!

  • Velden met een * zijn verplicht